Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania właściwości substancji stosowanych do wytłumiania filtrów z akustyczną falą powierzchniową = Investigation of properties of materials applied for spurious signals suppresion in surface acoustic wave filters

Tytuł:
Badania właściwości substancji stosowanych do wytłumiania filtrów z akustyczną falą powierzchniową = Investigation of properties of materials applied for spurious signals suppresion in surface acoustic wave filters
Badania właściwości substancji stosowanych do wytłumiania filtrów z akustyczną falą powierzchniową
Materiały Elektroniczne 1995 T.23 nr 2
Autorzy:
Niewczas Bogumiła
Współwytwórcy:
Dąbrowska Elżbieta
Nagłowski Piotr
Data publikacji:
1995
Wydawca:
ITME
Słowa kluczowe:
filtr AFP
tłumienie sygnału
propertiers
substancja tłumiąca
Electronic - materials
Materiały elektroniczne
signal superpresion
during
Electronic - journal - materials
SAW filter
Elektronika - czasopismo - materiały
Źródło:
http://katalog.pan.pl/webpac-bin/218bitmeEN/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+kv_5811
http://katalog.pan.pl/webpac-bin/218bitmePL/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+kv_5811
ITME, sygn. dostępny
Język:
polski
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Rights Reserved - Free Access
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/14767/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
56-65 s. : il.

56-65 s. : il. ; 24 cm.

Bibliogr. s. 64-65

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies