Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Swojskie przestrzenie smaku – dom, region, świat

Tytuł:
Swojskie przestrzenie smaku – dom, region, świat
Autorzy:
Jarecka, Urszula
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Wydawnictwo Instytutu Filozofii i Socjologii PAN
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Słowa kluczowe:
Smak -- antropologia kulturowa
Posiłki -- antropologia kulturowa
Cooking -- cultural anthropology
Kucharstwo -- antropologia kulturowa
Taste -- cultural anthropology
Food -- cultural anthropology
Meals -- cultural anthropology
Żywność -- antropologia kulturowa
Źródło:
http://ifis.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=fis&index=BOCLC&term=xx003377024
IFiS PAN, call no. P.91421
IFiS PAN, sygn. P.91421
Język:
polski
Prawa:
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/181277/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Pages 15-16

Strony 15-16

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies