- Tytuł:
- Smak w przestrzeni symbolicznej – praktyki kulinarne w mediach
- Autorzy:
- Jarecka, Urszula
- Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
-
Wydawnictwo Instytutu Filozofii i Socjologii PAN
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW - Słowa kluczowe:
-
Smak -- antropologia kulturowa
Posiłki -- antropologia kulturowa
Cooking -- cultural anthropology
Kucharstwo -- antropologia kulturowa
Taste -- cultural anthropology
Food -- cultural anthropology
Meals -- cultural anthropology
Żywność -- antropologia kulturowa - Źródło:
-
http://ifis.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=fis&index=BOCLC&term=xx003377024
IFiS PAN, call no. P.91421
IFiS PAN, sygn. P.91421 - Język:
- polski
- Prawa:
-
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0 - Linki:
- https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/181285/content  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
- RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
- Książka