Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sprawozdania Archeologiczne T. 14 (1962)

Tytuł:
Sprawozdania Archeologiczne T. 14 (1962)
Sprawozdania Archeologiczne Vol. 14 (1962)
Rośliny uprawne na terenie wsi Piwonice, pow. Kalisz, z okresu późnolateńskiego i rzymskiego
Cultivated Plants at the Village of Piwonice, distr. Kalisz, from the La Tène and Roman Periods
Autorzy:
Lechnicki, Felicjan
Współwytwórcy:
Polska Akademia Nauk. Instytut Historii Kultury Materialnej
Polska Akademia Nauk. Instytut Archeologii i Etnologii
Data publikacji:
1962
Wydawca:
Zakład Narodowy im. Ossolińskich
Słowa kluczowe:
cultivated plants
szczątki roślinne
paleobotaniczne analizy
rośliny uprawne
Piwonice (Kalisz, Polska)
lateński o.-o. rzymski -- Polska
Kalisz (Polska)
La Tene-Roman period -- Poland
Piwonice (Kalisz, Poland)
plant remains
paleobotanical analysis
Kalisz (Poland)
Źródło:
IAiE PAN, sygn. P 244
http://iaie.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=iaepan&index=BOCLC&term=ee95400634
IAiE PAN, call no. P 245
IAiE PAN, sygn. P 245
IAiE PAN, sygn. P 243
IAiE PAN, call no. P 244
IAiE PAN, call no. P 243
Język:
polski
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Rights Reserved - Restricted Access
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/18638/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
S. 316-319 ; 25 cm

Streszcz. w jęz. ang. i ros.

P. 316-319 ; 25 cm

English, Russian summaries

Bibliographical footnotes

Bibliogr. przy tekście

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies