Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biotechnologiczne aspekty produkcji i wykorzystania glonu spiruliny jako źródła białka

Tytuł:
Biotechnologiczne aspekty produkcji i wykorzystania glonu spiruliny jako źródła białka
Spirulline as protein source: biotechnological aspects
Autorzy:
Czapiński, Janusz
Data publikacji:
1989
Wydawca:
Committee on Biotechnology PAS
Komitet Biotechnologii PAN
Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Słowa kluczowe:
biotechnologia
biotechnology
Źródło:
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Język:
polski
Prawa:
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/187283/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Na stronie 25 dodano "Nowości" - "Zasiewy podwójnie ulepszonych odmian rzepakuw krajach EWG"

Chernical composition (proteins, lipids, carbohydrates, minerals, vitamins etc.) of a multicellular (alga). Spirulline has been reported. Industrial installations for mass cultivation are described and the technology for utilization of dry biomass In food and fodder production is outlined.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies