Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Książka = Book ; KS/3/2001/T28R06P05

Tytuł:
Książka = Book ; KS/3/2001/T28R06P05
Rozwój i zastosowania technologii i systemów informatycznych * Modele, metody i systemy informatyczne będące wynikiem prac badawczych KBN * Organizacyjne i softwearowe uwarunkowania jakości i zakresu wdrożeń systemów zintegrowanych
Autorzy:
Mowiński, Edmund
Drelichowski, Ludosław
Data publikacji:
2001
Wydawca:
Instytut Badań Systemowych. Polska Akademia Nauk
Systems Research Institute. Polish Academy of Sciences
Źródło:
KS-2001-03-T28R06P05
Język:
polski
Prawa:
Creative Commons Attribution BY 4.0 license
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/197911/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W artykule omówiono wielostronne implikacje zapewnienia jakości w opracowaniu i wdrażaniu systemu zintegrowanego realizowanego dla Bydgoskich Zakładów Elektromechanicznych „BELMA " w Bydgoszczy. Warunkiem sukcesu jest priorytet w podejmowaniu zmian organizacyjnych adekwatnych do zmian zachodzących w otoczeniu. System informatyczny musi w odpowiedniej sekwencji wspomagać zmiany zachodzące w organizacji zapewniając dostarczenie informacji niezbędnych do podejmowania decyzji oraz obsługę procesów transakcyjnych uwzględniających obowiązujące rozwiązania prawne.

[6], 356-366 stron ; 21 cm

Bibliografia s. 366

[6], 356-366 pages ; 21 cm

Bibliography p. 366

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies