Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kwartalnik Historyczny R. 76 nr 3 (1969)

Tytuł:
Kwartalnik Historyczny R. 76 nr 3 (1969)
Uwagi o stosunku historii do filozofii
Autorzy:
Serejski, Marian Henryk (1897–1975)
Współwytwórcy:
Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk
Institute of History of the Polish Academy of Sciences
Data publikacji:
1969
Wydawca:
Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Słowa kluczowe:
classical philology - history - Germany - 19th c., 20th c.
filologia klasyczna - historia - Niemcy - 19 w., 20 w.
German historiography 19th c., 20th c.
historiografia niemiecka - 19 w., 20 w.
Droysen, Gustav (1828-1908)
Źródło:
IH PAN, sygn. A.52/76/3 Podr.
http://ih.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=ihpan&index=BOCLC&term=aa95026108
IH PAN, sygn. A.96/76/3
Język:
polski
Prawa:
Rights Reserved - Restricted Access
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/21806/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Reviewed book : Benedetto Bravo, Philologie, histoire, philosophie de l'histoire : etude sur J. G. Droysen historien de l'antiquité, Wrocław [etc.] : Zakład Narodowy im.Ossolińskich - Wydawnictwo Polskiej Akademii Nauk, ss. 1968

p. 689-693

Tytuł pracy recenzowanej : Benedetto Bravo, Philologie, histoire, philosophie de l'histoire : etude sur J. G. Droysen historien de l'antiquité, Wrocław [etc.] : Zakład Narodowy im.Ossolińskich - Wydawnictwo Polskiej Akademii Nauk, ss. 1968

s. 689-693

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies