- Tytuł:
-
Acta Poloniae Historica. T. 80 (1999)
Une histoire de l’alimentation - Autorzy:
- Wyczański, Andrzej (1924–2008)
- Współwytwórcy:
-
Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk
Institute of History of the Polish Academy of Sciences - Data publikacji:
- 1999
- Wydawca:
- Wydawnictwo Naukowe Semper
- Słowa kluczowe:
-
historiography
food
historiografia
żywność - Źródło:
-
IH PAN, sygn. A.296/80
http://ih.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=ihpan&index=BOCLC&term=aa95026139
IH PAN, sygn. A.295/80 Podr. - Język:
- francuski
- Prawa:
-
Rights Reserved - Restricted Access
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony - Linki:
- https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/28061/content  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
- RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
- Książka