Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A contribution to the study of the eneolithic in the loess areas of Małopolska

Tytuł:
A contribution to the study of the eneolithic in the loess areas of Małopolska
Archeologia Polski. T. 19 (1974) Z. 2
Przyczynki do badań nad eneolitem lessów Małopolski
Archeologia Polski. Vol. 19 (1974) No 2
Autorzy:
Kruk, Janusz
Współwytwórcy:
Kozłowska, Krystyna. Tł.
Kozlowska, Krystyna. Translator
Data publikacji:
1974
Wydawca:
Zakład Narodowy im. Ossolińskich
Słowa kluczowe:
Małopolska (Poland)
gospodarka eneolitu
Eneolithic economy
Eneolithic cultures
eneolitu kultury
ceramiki sznurowej kultura
Baden culture
zmiany środowiska naturalnego
Corded Ware culture
eneolit -- Polska
Eneolithic -- Poland
pucharów lejkowatych kultura
ceramiki promienistej kultura
Małopolska (Polska)
Funnel-beaker culture
environmental changes
Źródło:
IAiE PAN, call no. P 321
IAiE PAN, sygn. P 321
IAiE PAN, sygn. P 319
IAiE PAN, call no. P 320
http://iaie.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=iaepan&index=BOCLC&term=ee95400516
IAiE PAN, call no. P 319
IAiE PAN, sygn. P 320
Język:
polski
angielski
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Rights Reserved - Restricted Access
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/38382/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. w j. ang.

S. 279-305 : il., mapy ; 25 cm

English summary

P. 279-305 : ill., maps ; 25 cm.

Bibliogr. przy tekście

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies