Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Archeologia Polski. Vol. 4 (1960) No 2

Tytuł:
Archeologia Polski. Vol. 4 (1960) No 2
Archeologia Polski. Vol. 4 (1960) No 2, Reviews
Archeologia Polski. T. 4 (1960) Z. 2
Archeologia Polski. T. 4 (1960) Z. 2, Recenzje i sprawozdania
Autorzy:
Kostrzewski, Józef (1885–1969). Reviewer
Kostrzewski, Józef (1885–1969). Rec.
Współwytwórcy:
Polska Akademia Nauk. Instytut Historii Kultury Materialnej
Data publikacji:
1960
Wydawca:
Zakład Narodowy im. Ossolińskich
Słowa kluczowe:
Bałtowie -- początki
ceramika kultury rzucewskiej
Rzucewo culture
Rzucewo culture pottery
rzucewska kultura a inne kultury neolitu
neolit -- Polska
Rzucewo culture and other cultures of the Neolithic
stone tools of Rzucewo culture
narzędzia kamienne kultury rzucewskiej
Balts -- beginning
rzucewska kultura
Bałtowie (ludy)
Neolithic -- Poland
Balts (peoples)
Źródło:
IAiE PAN, call no. P 321
IAiE PAN, sygn. P 321
IAiE PAN, sygn. P 319
IAiE PAN, call no. P 320
http://iaie.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=iaepan&index=BOCLC&term=ee95400516
IAiE PAN, call no. P 319
IAiE PAN, sygn. P 320
Język:
polski
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Rights Reserved - Restricted Access
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/39426/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
S. 377-384 ; 25 cm

P. 377-384 ; 25 cm

Lotha Kilian, Haffküstenkultur und Ursprung der Balten, nakład Rudolfa Habelta, Bonn 1955

Bibliographical footnotes

Bibliogr. przy tekście

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies