Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Book reviews: Research on the natural heritage of the reserves Vincheto di Celarda and Val Tovanella (Belluno prov., Italy). Conservation of two protected areas in the context of a LIFE Project

Tytuł:
Book reviews: Research on the natural heritage of the reserves Vincheto di Celarda and Val Tovanella (Belluno prov., Italy). Conservation of two protected areas in the context of a LIFE Project
Fragmenta Faunistica, vol. 52, no. 2
Research on the natural heritage of the reserves Vincheto di Celarda and Val Tovanella (Belluno prov., Italy)
Autorzy:
Wytwer Jolanta
Wegner, Elżbieta
Data publikacji:
2009
Wydawca:
Museum and Institute of Zoology PAS
Słowa kluczowe:
Książki – recenzje – 21 w.
book reviews
Źródło:
MiIZ PAN, sygn. P.4664
MiIZ PAN, call no. P.4664
MiIZ PAN, call no. P.256
http://katalog.pan.pl/webpac-bin/228bmiizPL/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+ee95400560
MiIZ PAN, sygn. P.256
Język:
angielski
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Rights Reserved - Restricted Access
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/55006  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Book reviews : Research on the natural heritage of the reserves Vincheto di Celarda and Val Tovanella (Belluno province, Italy) : Conservation of two protected areas in the context of a LIFE Project by Hardersen S., Mason F., Viola F., Campedel D., Lasen C. and Cassol M. (eds). Verona, 2008.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies