Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

C. Plinii Secundi historiae mundi libri XXXVII

Tytuł:
C. Plinii Secundi historiae mundi libri XXXVII
Naturalis historia (łac.)
Autorzy:
Plinius Secundus, Caius (23–79)
Scaliger, Joseph Juste (1540–1609). Koment
Lipsius, Justus (1547–1606). Koment
Nicolaus, Joannes. Wstęp
Gelen, Sigmund (1497–1554). Koment
Núñez, Hernán (1475–1553). Nakł
Feyerabend, Sigmund (1528–1590). Nakł
Lechler, Martin ( –1594). Druk
Saint-André, Pierre de (1555–1624). Wyd
Turnèbe, Adrien (1512–1565). Koment
Data publikacji:
1582
Wydawca:
apud Petrum Santandreanum
Słowa kluczowe:
early works to 1800
Nauki przyrodnicze -- wydawnictwa przed Linneuszem [KABA]
Encyklopedie i słowniki łacińskie -- dzieła przed 1800 [KABA]
encyclopedias and dictionaries, Latin
early printed books
natural history
Źródło:
http://katalog.pan.pl/webpac-bin/228bmiizEN/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+xx003498609
MiIZ PAN, call no. K.15453
http://katalog.pan.pl/webpac-bin/228bmiizPL/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+xx003498609
MiIZ PAN, sygn. K.15453
Język:
łaciński
Prawa:
Domena Publiczna
Public Domain
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/56406/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Przed tekstem wstęp aut. "Ioanni Nicolaus"

Index

[18] leaves of plates, 679 p., [116] leaves of plates ; fo

M. wyd. na podst. bibliogr

Na s. tyt. data: M. D. LXXXII. oraz sygnet druk

[18] k., 679 s., [116] k. ; fo

Indeks

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies