Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Annales Zoologici / Polska Akademia Nauk. Instytut Zoologii, T. 41, Nr 18

Tytuł:
Annales Zoologici / Polska Akademia Nauk. Instytut Zoologii, T. 41, Nr 18
Skład pokarmu Cataglyphis iberica (EM.) (Hymenoptera, Formicidae)
Sostav piŝi Cataglyphis iberica (EM.) (Hymenoptera, Formicidae)
Food collection by Cataglyphis iberica (EM.) (Hymenoptera, Formicidae)
Autorzy:
Cerdá Sureda, Xim
Współwytwórcy:
Instytut Zoologii Polskiej Akademii Nauk
Data publikacji:
1988
Wydawca:
Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Słowa kluczowe:
wybiórczość pokarmowa
błonkówki
mrówki
ants
owady
Cataglyphis ibericus
Insecta
insects
Źródło:
MiIZ PAN, call no. P.4314, T. 41, nr 18
http://katalog.pan.pl/webpac-bin/228bmiizEN/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+xx002157707
MiIZ PAN, call no. P.255, T. 41, nr 18
MiIZ PAN, sygn. patrz sygn czas. P.255, T. 41, nr 18
MiIZ PAN, sygn. patrz sygn czas. P.4314, T. 41, nr 18
http://katalog.pan.pl/webpac-bin/228bmiizPL/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+xx002157707
Język:
angielski
Prawa:
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Creative Commons Attribution BY 3.0 PL license
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/57448/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang., pol. i ros.

Bibliogr. p. 523-524

P. 515-525 : ill. ; 24 cm

Bibliogr. s. 523-524

S. 515-525 : il. ; 24 cm

Abstract eng., pol. i ros.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies