Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Die Geweihverarbeitung in Haithabu, I. Ulbricht, Neumünster 1978 : [recenzja]

Tytuł:
Die Geweihverarbeitung in Haithabu, I. Ulbricht, Neumünster 1978 : [recenzja]
Przegląd Archeologiczny T. 31 (1984)
Autorzy:
Leciejewicz, Lech (1931–2011)
Data publikacji:
1984
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Historii Kultury Materialnej
Słowa kluczowe:
early medieval antler tools
antlers - raw material
handel przedmiotami rogowymi w średniowieczu wczesnym
early Middle Ages -- Germany
early medieval antler trade
early medieval antler production
średniowiecze wczesne – Niemcy
techniki rogowiarskie w średniowieczu wczesnym
przedmioty rogowe wczesnośredniowieczne – typologia
rogowiarstwo wczesnośredniowieczne
Haithabu (Niemcy)
early medieval antler objects
Haithabu (Germany)
narzędzia rogowiarskie wczesnośredniowieczne
handel surowcem rogowym w średniowieczu wczesnym
poroże - surowiec
early medieval antler production -- production techiques
Źródło:
IAiE PAN, sygn. P III 353
IAiE PAN, sygn. P III 149
IAiE PAN, sygn. P III 272
IAiE PAN, call no. P III 149
http://iaie.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=iaepan&index=BOCLC&term=kb2001005221
IAiE PAN, call no. P III 272
IAiE PAN, call no. P III 353
Język:
polski
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Rights Reserved - Restricted Access
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/61108/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
29 cm

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies