Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kwartalnik Historii Kultury Materialnej R. 66 Nr 1

Tytuł:
Kwartalnik Historii Kultury Materialnej R. 66 Nr 1
Kultura jedzenia w osiemnastowiecznym Tallinie
The culture of eating in eighteenth-century Tallinn
Autorzy:
Pullat, Raimo
Współwytwórcy:
Szymańska, Izabela. Tł.
Juga-Szymańska, Anna. Tł.
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk
Słowa kluczowe:
eighteenth century
food
jedzenie
napoje
zastawa stołowa
drinks
Tallin
wiek XVIII
tableware
mieszczaństwo
burghers
Źródło:
http://iaie.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=iaepan&index=BOCLC&term=aa95026037
IAiE PAN, call no. P 329
IAiE PAN, sygn. P 330
IAiE PAN, call no. P 331
IAiE PAN, call no. P 330
IAiE PAN, sygn. P 329
IAiE PAN, sygn. P 331
Język:
polski
Prawa:
Creative Commons Attribution BY-SA 3.0 PL license
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/70439/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
il. ; 24 cm

ill. ; 24 cm

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies