- Tytuł:
-
Kwartalnik Historii Kultury Materialnej R. 66 Nr 1
Kultura jedzenia w osiemnastowiecznym Tallinie
The culture of eating in eighteenth-century Tallinn - Autorzy:
- Pullat, Raimo
- Współwytwórcy:
-
Szymańska, Izabela. Tł.
Juga-Szymańska, Anna. Tł. - Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk
- Słowa kluczowe:
-
eighteenth century
food
jedzenie
napoje
zastawa stołowa
drinks
Tallin
wiek XVIII
tableware
mieszczaństwo
burghers - Źródło:
-
http://iaie.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=iaepan&index=BOCLC&term=aa95026037
IAiE PAN, call no. P 329
IAiE PAN, sygn. P 330
IAiE PAN, call no. P 331
IAiE PAN, call no. P 330
IAiE PAN, sygn. P 329
IAiE PAN, sygn. P 331 - Język:
- polski
- Prawa:
-
Creative Commons Attribution BY-SA 3.0 PL license
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska - Linki:
- https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/70439/content  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
- RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
- Książka