Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chilodon hexastichus nov. sp., ein auf Süßwasserfischen parasitierendes Infusorium, nebst Bemerkungen über Vakuolenhautbildung und Zellteilung : O wymoczku pasożytniczym Chilodon hexastichus nov. spec., wraz z uwagami nad powstawaniem bańki odżywczej i podziałem komórki

Tytuł:
Chilodon hexastichus nov. sp., ein auf Süßwasserfischen parasitierendes Infusorium, nebst Bemerkungen über Vakuolenhautbildung und Zellteilung : O wymoczku pasożytniczym Chilodon hexastichus nov. spec., wraz z uwagami nad powstawaniem bańki odżywczej i podziałem komórki
Autorzy:
Kiernik, Eugeniusz Antoni (1877–1921)
Data publikacji:
1909
Wydawca:
Spółka Wydawnicza Polska
Słowa kluczowe:
Pierwotniaki pasożytnicze (Chilodon hexastichus nov. sp) - podział komórki
Pierwotniaki pasożytnicze (Chilodon hexastichus nov. sp) - wakuola pokarmowa
Parasitic protozoa (Chilodon hexastichus nov. sp) - food vacuole
Parasitic protozoa (Chilodon hexastichus nov. sp) - cell division
Źródło:
IBD PAN, sygn. 19746/189
IBD PAN, call no. 19746/189
http://195.187.71.5/ipac20/ipac.jsp?profile=ibdpan&index=BOCLC&term=kf_8947
Język:
niemiecki
Prawa:
Domena Publiczna
Public Domain
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/71093/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
52 s. : il. ; 24 cm

Extrait du Bulletin de l'Académie des Sciences de Cracovie. Classe des Sciences Mathématiques et Naturelles. Janvier 1909

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies