Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Uber die Bildung der Plasmalogene zur Zeit der Myelinisierung bei der Ratte. Einbauvon 14C, 32P-markietrem O-(1_Alkyl-sn-glycerin-3-phosphoryl) athaloamin zu verschiedenen Zeiten

Tytuł:
Uber die Bildung der Plasmalogene zur Zeit der Myelinisierung bei der Ratte. Einbauvon 14C, 32P-markietrem O-(1_Alkyl-sn-glycerin-3-phosphoryl) athaloamin zu verschiedenen Zeiten
(The synthesis of plasmalogens during myelination in the rat. VI. The incorporation of 14C,32P-labelled O-(1-alkyl-sn-glycerol-3-phosphoryl) ethanolamine after different incubation times) [autors transl]
Uber die Bildung der Plasmalogene zur Zeit der Myelinisierung bei der Ratte Einbau von 14 C, 32 P-markiertem O-(1- Alkyl-sn-glycerin-3phosphoryl) athanolamin zu verschiedenen Zeitenn
The synthesis of plasmalogens during myelination in the rat. VI. The incorporation of 14C,32P-labelled O-(1-alkyl-sn-glycerol-3-phosphoryl) ethanolamine after different incubation times (authors transl)
Autorzy:
Fürniss, Hannsjorg
Strosznajder, Joanna
Debuch, Hildegard
Fürniss, Hansjorg
Data publikacji:
1973
Wydawca:
Walter de Gruyter
Język:
niemiecki
Prawa:
Creative Commons Attribution BY 4.0 license
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/79293/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies