- Tytuł:
- Rate of passage of foodstuffs through the alimentary tract of Neomys fodiens (Pennant, 1771) under laboratory conditions; Szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy Neomys fodiens (Pennant, 1771) w warunkach laboratoryjnych
- Autorzy:
-
Kostelecka-Myrcha, A.
Myrcha, A. - Data publikacji:
- 1964
- Słowa kluczowe:
-
laboratory conditions
Neomys fodiens
alimentary tract
passage of foodstuffs - Źródło:
- http://katalog.pan.pl/webpac-bin/223bzbsPL/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+ee95400552
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Rights Reserved - Free Access - Linki:
- https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/9321/content  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
- RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
- Książka