Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rate of passage of foodstuffs through the alimentary tract of Neomys fodiens (Pennant, 1771) under laboratory conditions; Szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy Neomys fodiens (Pennant, 1771) w warunkach laboratoryjnych

Tytuł:
Rate of passage of foodstuffs through the alimentary tract of Neomys fodiens (Pennant, 1771) under laboratory conditions; Szybkość przechodzenia treści przez przewód pokarmowy Neomys fodiens (Pennant, 1771) w warunkach laboratoryjnych
Autorzy:
Kostelecka-Myrcha, A.
Myrcha, A.
Data publikacji:
1964
Słowa kluczowe:
laboratory conditions
Neomys fodiens
alimentary tract
passage of foodstuffs
Źródło:
http://katalog.pan.pl/webpac-bin/223bzbsPL/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+ee95400552
Język:
angielski
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Rights Reserved - Free Access
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/9321/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies