Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dieta o wysokim potencjale antyoksydacyjnym jako ważny czynnik w pierwotnej i wtórnej prewencji astmy oskrzelowej

Tytuł:
Dieta o wysokim potencjale antyoksydacyjnym jako ważny czynnik w pierwotnej i wtórnej prewencji astmy oskrzelowej
Diet with high antioxidant capacity as important factor in primary and secondary prevention of asthma
Autorzy:
Skop-Lewandowska, Agata
Kaczyńska-Ratka, Agata
Kolarzyk, Emilia
Pietrzycka, Agata
Data publikacji:
2015
Słowa kluczowe:
kwestionariusz częstości spożycia (FFQ)
healthy people
FRAP
dietary antioxidant index (DWA)
astma oskrzelowa
bronchial asthma
food frequency questionnaire (FFQ)
dietetyczny wskaźnik antyoksydacyjny (DWA)
ludzie zdrowi
Język:
polski
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/pl/legalcode
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowa
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies