- Tytuł:
-
Dieta o wysokim potencjale antyoksydacyjnym jako ważny czynnik w pierwotnej i wtórnej prewencji astmy oskrzelowej
Diet with high antioxidant capacity as important factor in primary and secondary prevention of asthma - Autorzy:
-
Skop-Lewandowska, Agata
Kaczyńska-Ratka, Agata
Kolarzyk, Emilia
Pietrzycka, Agata - Data publikacji:
- 2015
- Słowa kluczowe:
-
kwestionariusz częstości spożycia (FFQ)
healthy people
FRAP
dietary antioxidant index (DWA)
astma oskrzelowa
bronchial asthma
food frequency questionnaire (FFQ)
dietetyczny wskaźnik antyoksydacyjny (DWA)
ludzie zdrowi - Język:
- polski
- Prawa:
-
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/pl/legalcode
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowa - Dostawca treści:
- Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
- Artykuł