Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena wpływu diety z dodatkiem mięsa wzbogaconego w sprzężone trieny kwasu linolenowego (CLnA) na parametry kości u myszy genetycznie zmodyfi kowanych APOE/LDLR-/-

Tytuł:
Ocena wpływu diety z dodatkiem mięsa wzbogaconego w sprzężone trieny kwasu linolenowego (CLnA) na parametry kości u myszy genetycznie zmodyfi kowanych APOE/LDLR-/-
Assessment of effect of chicken meat enriched in conjugated linolenic acid (CLnA) on bone parameters in APOE/LDLR-/- mice
Autorzy:
Topolska, Kinga
Franczyk-Żarów, Magdalena
Sady, Marek
Florkiewicz, Adam
Wybrańska, Iwona
Kostogrys, Renata B.
Filipiak-Florkiewicz, Agnieszka
Manterys, Angelika
Data publikacji:
2016
Język:
polski
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies