Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nutritional properties of wholemeal wheat-flour bread with an addition of selected wild grown fruits

Tytuł:
Nutritional properties of wholemeal wheat-flour bread with an addition of selected wild grown fruits
Autorzy:
Kapusta-Duch, Joanna
Borczak, Barbara
Fołta, Maria
Sikora, Marek
Kutyła-Kupidura, Edyta M.
Sikora, Elżbieta
Data publikacji:
2016
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
00389056
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies