Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fatty acids of CLA-enriched egg yolks can induce transcriptional activation of peroxisome proliferator-activated receptors in MCF-7 breast cancer cells

Tytuł:
Fatty acids of CLA-enriched egg yolks can induce transcriptional activation of peroxisome proliferator-activated receptors in MCF-7 breast cancer cells
Autorzy:
Domagała, Dominik
Laidler, Piotr
Master, Adam
Banks, Paula
Drozdowska, Mariola
Piasna-Słupecka, Ewelina
Sikora, Elżbieta
Koronowicz, Aneta A.
Data publikacji:
2017
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
16874757
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode.pl
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa 4.0 Międzynarodowa
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies