Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparative study of antioxidant capacity and total polyphenols content of broccoli sprouts and florets

Tytuł:
Comparative study of antioxidant capacity and total polyphenols content of broccoli sprouts and florets
Porównanie aktywności antyoksydacyjnej i całkowitej zawartości polifenoli w kiełkach i różyczkach brokułów
Autorzy:
Tyszka-Czochara, Małgorzata
Paśko, Paweł
Zagrodzki, Paweł
Bartoń, Henryk
Zachwieja, Zofia
Prochownik, Ewelina
Galanty, Agnieszka
Data publikacji:
2018
Język:
polski
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies