Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Projekty modernizacji diety Bułgarów w I połowie XX wieku

Tytuł:
Projekty modernizacji diety Bułgarów w I połowie XX wieku
Bulgarian diet modernization projects in the first half of 20th century
Autorzy:
Czekalski, Tadeusz
Data publikacji:
2019
Wydawca:
Akademia Humanistyczna im. Aleksandra Gieysztora
Oficyna Wydawnicza ASPRA-JR
Instytut Studiów Politycznych Polskiej Akademii Nauk
Słowa kluczowe:
okres międzywojenny
culinary culture
gastronomy
dietetyka
mid-war period
Bulgaria
dietetics
gastronomia
kultura kulinarna
Bułgaria
Język:
polski
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies