Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparsion of antioxidant of wine phenolic extracts and single phenolic compounds in linoleic acid peroxdation method

Tytuł:
Comparsion of antioxidant of wine phenolic extracts and single phenolic compounds in linoleic acid peroxdation method
Porównanie właściwości antyoksydacyjnych polifenoli i koncentratów wina z wykorzystaniem modelu peroksydacji kwasu linolowego
Autorzy:
Ciepły, Marcelina
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies