Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Onion skin - raw material for the production of supplement that enhances the health-beneficial properties of wheat bread

Tytuł:
Onion skin - raw material for the production of supplement that enhances the health-beneficial properties of wheat bread
Autorzy:
Piwowarczyk, Katarzyna
Dziki, Dariusz
Gawlik-Dziki, Urszula
Świeca, Michał
Czyż, Jarosław
Kaszuba, Kinga
Data publikacji:
2015
Słowa kluczowe:
bioavailability
stomach cancer
antiradical potential
onion skin
phenolic compounds
bread supplementation
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
09639969
Linki:
http://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/23565  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies