Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Traditional and regional cuisine in urban space

Tytuł:
Traditional and regional cuisine in urban space
Autorzy:
Kowalczyk, Andrzej
Kubal-Czerwińska, Magdalena
Data publikacji:
2020
Wydawca:
Springer
Słowa kluczowe:
traditional and regional cuisine
tourism
Madrid
Warsaw
Kraków
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
9783030344917
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies