Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Food allergies, cross-reactions and agroalimentary biotechnologies

Tytuł:
Food allergies, cross-reactions and agroalimentary biotechnologies
Autorzy:
Kaczmarski, M. G.
Hałuszka, Janusz
Ronchetti, R.
Jesenak, M.
Villa, M. P.
Data publikacji:
2007
Słowa kluczowe:
biotechnology
cross-reactions
food allergy
Język:
angielski
Linki:
http://www.advms.pl/?q=system/files/14_52Ronchetti.pdf  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies