Tytuł pozycji:
Red and Processed Meat Consumption and Risk for All-Cause Mortality and Cardiometabolic Outcomes : a Systematic Review and Meta-analysis of Cohort Studies
- Tytuł:
-
Red and Processed Meat Consumption and Risk for All-Cause Mortality and Cardiometabolic Outcomes : a Systematic Review and Meta-analysis of Cohort Studies
- Autorzy:
-
Johnston, Bradley C.
Han, Mi Ah
Prokop-Dorner, Anna
El Dib, Regina
Guyatt, Gordon H.
Zając, Joanna
Rabassa, Montserrat
Zworth, Max
Valli, Claudia
Zeraatkar, Dena
Cheung, Kevin
Milio, Kirolos
Bartoszko, Jessica J.
Lo, Calvin
Bała, Małgorzata
Alonso-Coello, Pablo
Hanna, Steven E.
Lee, Yung
Vernooij, Robin W.M.
- Data publikacji:
-
2019
- Język:
-
angielski
- ISBN, ISSN:
-
00034819
- Dostawca treści:
-
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
-