Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Red and Processed Meat Consumption and Risk for All-Cause Mortality and Cardiometabolic Outcomes : a Systematic Review and Meta-analysis of Cohort Studies

Tytuł:
Red and Processed Meat Consumption and Risk for All-Cause Mortality and Cardiometabolic Outcomes : a Systematic Review and Meta-analysis of Cohort Studies
Autorzy:
Johnston, Bradley C.
Han, Mi Ah
Prokop-Dorner, Anna
El Dib, Regina
Guyatt, Gordon H.
Zając, Joanna
Rabassa, Montserrat
Zworth, Max
Valli, Claudia
Zeraatkar, Dena
Cheung, Kevin
Milio, Kirolos
Bartoszko, Jessica J.
Lo, Calvin
Bała, Małgorzata
Alonso-Coello, Pablo
Hanna, Steven E.
Lee, Yung
Vernooij, Robin W.M.
Data publikacji:
2019
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
00034819
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies