Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zatrucia żywnością pochodzenia morskiego. Część I : zatrucia mięczakami i skorupiakami

Tytuł:
Zatrucia żywnością pochodzenia morskiego. Część I : zatrucia mięczakami i skorupiakami
Seafood poisonings. Part I : shelfish and crustacean poisonings
Autorzy:
Miętka-Ciszowska, Aneta
Ciszowski, Krzysztof
Data publikacji:
2012
Słowa kluczowe:
otrucie pokarmowe
fikotoksyny
crustaceans
mięczaki
food poisoning
phycotoxins
skorupiaki
seafood
shellfish (mollusks)
owoce morza
Język:
polski
Prawa:
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowa
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/pl/legalcode
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies