Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of sugars on isolated microspore development in maize (Zea mays L.)

Tytuł:
Influence of sugars on isolated microspore development in maize (Zea mays L.)
Autorzy:
Lafitte, Claude
Matthys-Rochon, Elisabeth
Bouazza, Lamia
Góralski, Grzegorz
Przywara, Leslaw
Data publikacji:
2002
Słowa kluczowe:
sugars
androgenesis
isolated microspores
Zea mays
maize
osmotic pressure
pollen embryogenesis
Język:
angielski
Prawa:
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach 4.0 Międzynarodowa
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/pl/legalcode
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies