- Tytuł:
-
Winemaking In Lubuskie Region as a Sustained, Revived, or Invented Tradition?
Lubuskie winogrodnictwo jako tradycja podtrzymana, ożywiona czy na nowo wymyślona? - Autorzy:
- Kopczyńska, Ewa
- Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Socjologiczne
- Słowa kluczowe:
-
Poland
traditional beverages
local food production
Lubuskie
wino
anthropology of food
antropologia jedzenia
winemaking
tradycje kulinarne
produkty regionalne - Język:
- polski
- Prawa:
-
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa 3.0 Polska
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode - Linki:
- http://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/30230  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
- Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
- Artykuł