Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Winemaking In Lubuskie Region as a Sustained, Revived, or Invented Tradition?

Tytuł:
Winemaking In Lubuskie Region as a Sustained, Revived, or Invented Tradition?
Lubuskie winogrodnictwo jako tradycja podtrzymana, ożywiona czy na nowo wymyślona?
Autorzy:
Kopczyńska, Ewa
Data publikacji:
2009
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Socjologiczne
Słowa kluczowe:
Poland
traditional beverages
local food production
Lubuskie
wino
anthropology of food
antropologia jedzenia
winemaking
tradycje kulinarne
produkty regionalne
Język:
polski
Prawa:
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa 3.0 Polska
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
Linki:
http://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/30230  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies