Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Study on the effect of blackcurrant extract – based preservative on model membranes and pathogenic bacteria

Tytuł:
Study on the effect of blackcurrant extract – based preservative on model membranes and pathogenic bacteria
Autorzy:
Wybraniec, Sławomir
Skóra, Magdalena
Wyżga, Beata
Hąc-Wydro, Katarzyna
Data publikacji:
2023
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
00039861
Prawa:
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowa
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl
Linki:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0003986123003053?via%3Dihub  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies