Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A study on the modifying effect of raspberry seed oil on rabbit meat quality and chemical composition

Tytuł:
A study on the modifying effect of raspberry seed oil on rabbit meat quality and chemical composition
Autorzy:
Pałka, Sylwia Ewa
Kmiecik, Michał
Migdał, Łukasz
Otwinowska-Mindur, Agnieszka
Grzesiak, Małgorzata
Siudak, Zuzanna
Data publikacji:
2024
Słowa kluczowe:
raspberry seed oil
Termond White rabbits
fatty acid profile
slaughter and meat quality traits
plasma lipid concentration
Język:
angielski
Prawa:
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa 4.0 Międzynarodowa
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode.pl
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies