Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

How to encourage food waste reduction in kitchen brigades : the underlying role of ‘green’ transformational leadership and employees self-efficacy

Tytuł:
How to encourage food waste reduction in kitchen brigades : the underlying role of ‘green’ transformational leadership and employees self-efficacy
Autorzy:
Matute, Jorge
Mika, Mirosław
Kubal-Czerwińska, Magdalena
Filimonau
Data publikacji:
2024
Słowa kluczowe:
transformational leadership
back-of-house employees
‘green’ human resources management
professional kitchen
supervisory support
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
14476770
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies