Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The Sandomierz Forest from the kitchen perspective : between tradition and modernity

Tytuł:
The Sandomierz Forest from the kitchen perspective : between tradition and modernity
Puszcza Sandomierska od kuchni : między tradycją a współczesnością
Autorzy:
Pudłocki, Tomasz
Wodzińska, Izabela
Smyk, Katarzyna
Data publikacji:
2017
Wydawca:
Muzeum Kultury Ludowej
Język:
polski
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies