Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fermented, freeze-dried snacks from lactarius deliciosus as a source of functional compounds and lactic acid bacteria

Tytuł:
Fermented, freeze-dried snacks from lactarius deliciosus as a source of functional compounds and lactic acid bacteria
Autorzy:
Bernaś, Emilia
Szewczyk, Agnieszka
Sułkowska-Ziaja, Katarzyna
Ostachowicz, Beata
Muszyńska, Bożena
Satora, Paweł
Kała, Katarzyna
Venugopal, Kavya
Data publikacji:
2025
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
14203049
Prawa:
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa 4.0 Międzynarodowa
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode.pl
Linki:
https://www.mdpi.com/1420-3049/30/7/1566  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies