Tytuł pozycji:
Fermented, freeze-dried snacks from lactarius deliciosus as a source of functional compounds and lactic acid bacteria
- Tytuł:
-
Fermented, freeze-dried snacks from lactarius deliciosus as a source of functional compounds and lactic acid bacteria
- Autorzy:
-
Bernaś, Emilia
Szewczyk, Agnieszka
Sułkowska-Ziaja, Katarzyna
Ostachowicz, Beata
Muszyńska, Bożena
Satora, Paweł
Kała, Katarzyna
Venugopal, Kavya
- Data publikacji:
-
2025
- Język:
-
angielski
- ISBN, ISSN:
-
14203049
- Prawa:
-
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa 4.0 Międzynarodowa
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode.pl
- Linki:
-
https://www.mdpi.com/1420-3049/30/7/1566  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
-
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
-