Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of dietary supplementation with plum (Prunus domestica L.) kernel oil on slaughter performance, meat quality, and lipid profile in rabbits : a preliminary study

Tytuł:
The effect of dietary supplementation with plum (Prunus domestica L.) kernel oil on slaughter performance, meat quality, and lipid profile in rabbits : a preliminary study
Autorzy:
Ganszczyk, Barbara
Kmiecik, Michał
Grzesiak, Małgorzata
Nowicki, Jacek
Otwinowska-Mindur, Agnieszka
Pałka, Sylwia
Siudak, Zuzanna
Data publikacji:
2025
Słowa kluczowe:
slaughter traits
rabbits
plum kernel oil
meat quality
feeding
lipid profile
Język:
angielski
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/legalcode.pl
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowa
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies