Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antioxidant activity, total polyphenol content, and cytotoxicity of various types of starch with the addition of different polyphenols

Tytuł:
Antioxidant activity, total polyphenol content, and cytotoxicity of various types of starch with the addition of different polyphenols
Autorzy:
Doskočil, Ivo
Borczak, Barbara
Kwaśny, Dominika
Kapusta-Duch, Joanna
Prochownik, Ewelina
Zagrodzki, Paweł
Data publikacji:
2025
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
14203049
Linki:
https://www.mdpi.com/1420-3049/30/11/2458  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies