Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Thiamine increases the resistance of bakers yeast Saccharomyces cerevisiae against oxidative, osmotic and thermal stress, through mechanisms partly independent of thiamine diphosphate-bound enzymes

Tytuł:
Thiamine increases the resistance of bakers yeast Saccharomyces cerevisiae against oxidative, osmotic and thermal stress, through mechanisms partly independent of thiamine diphosphate-bound enzymes
Autorzy:
Rąpała-Kozik, Maria
Kozik, Andrzej
Wolak, Natalia
Kowalska, Ewa
Data publikacji:
2014
Słowa kluczowe:
thiamine diphosphate-dependent enzymes
reactive nitrogen species
antioxidants
reactive oxygen species
vitamin B1
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
15671356
Linki:
http://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/5902  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies