Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chicken egg riboflavin-binding protein : protein structure and ligand-binding mechanism

Tytuł:
Chicken egg riboflavin-binding protein : protein structure and ligand-binding mechanism
Białko wiążące ryboflawinę z jaj kurzych : struktura białka i mechanizm wiązania ligandu
Autorzy:
Kozik, Andrzej
Data publikacji:
2001
Słowa kluczowe:
fałdowanie białek
folate-binding proteins
protein folding
transport ryboflawiny
riboflavin transport
białka wiążące kwas foliowy
Język:
polski
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/pl/legalcode
Udzielam licencji. Uznanie autorstwa - Na tych samych warunkach 4.0 Międzynarodowa
Linki:
http://rcin.org.pl/Content/67038/WA488_62180_P2435_PBK-T28-S16.pdf#%5B%7B%22num%22%3A189%2C%22gen%22%3A0%7D%2C%7B%22name%22%3A%22Fit%22%7D%5D  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies