Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Properties of potato starch treated with microwave radiation and enriched with mineral additives

Tytuł:
Properties of potato starch treated with microwave radiation and enriched with mineral additives
Autorzy:
Przetaczek-Rożnowska, Izabela
Wodniak, Monika
Królikowska, Karolina
Fortuna, Teresa
Pająk, Paulina
Łabanowska, Maria
Data publikacji:
2019
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
01418130
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies