Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Hypochlorous acid : a natural adjuvant that facilitates antigen processing, cross-priming, and the induction of adaptive immunity

Tytuł:
Hypochlorous acid : a natural adjuvant that facilitates antigen processing, cross-priming, and the induction of adaptive immunity
Autorzy:
Nowakowska, Maria
Zapotoczny, Szczepan
Marcinkiewicz, Janusz
Chiang, Cheryl L. L.
Arce, Frederick
Chain, Benjamin M.
Biedroń, Rafał
Katz, David R.
Prokopowicz, Zofia M.
Ciszek-Lenda, Marta
Data publikacji:
2010
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
00221767
Linki:
http://www.jimmunol.org/content/jimmunol/184/2/824.full.pdf  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies