Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Preparation of casein non-phosphopeptide–soybean polypeptide complex, its structure and emulsifying properties evaluation

Tytuł:
Preparation of casein non-phosphopeptide–soybean polypeptide complex, its structure and emulsifying properties evaluation
Autorzy:
Madej, Katarzyna
Guan, Hua-nan
Motkina, Elena V.
Piekoszewski, Wojciech
Kalenik, Tatiana Kuzminichna
Shi, Yan-guo
Guo, Qing-qi
Zhang, Na
Data publikacji:
2019
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
14382377
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies