Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Quality and antioxidant properties of breads enriched with dry onion (Allium cepa L.) skin

Tytuł:
Quality and antioxidant properties of breads enriched with dry onion (Allium cepa L.) skin
Autorzy:
Gawlik-Dziki, Urszula
Świeca, Michał
Dziki, Dariusz
Tomiło, Justyna
Baraniak, Barbara
Czyż, Jarosław
Data publikacji:
2013
Słowa kluczowe:
onion skin
antioxidants
breads
bioaccessibility
functional food
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
03088146
Linki:
http://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/8946  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Jagiellońskiego
Artykuł

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies